Kategoriarkiv: Uncategorized

Inbrottssäkrar hemma

protectme please! Skämt åsido, men jag har kollat på alldeles för många läskiga filmer den senaste tiden. Så nu har jag börjat oroa mig. Jag är på riktigt orolig för att det kommer att komma någon och bryta sig in hemma hos mig, och förstöra och stjäla allt jag äger och har, och brutalt slå ner mig. Nej, okej, kanske inte riktigt så allvarligt. Men jag inbrottssäkrar faktiskt, för man vet aldrig. Jag skulle ångra mig så mycket om jag tänkte att ”det händer aldrig mig” – och så gjorde det exakt det. Då skulle det kännas som att det hände bara för att jag aldrig trodde att det kunde hända. Det är bäst att ta det säkra före det osäkra. När jag har säkrat färdigt ska jag storstäda, så är det också gjort. Och det görs bäst till riktigt hög musik.

Staket med taggtråd

Lådbilslandet

Som barn drömde jag alltid om att få åka på alla dessa stora nöjesfält som finns runt om i världen. På första plats låg självklart Disneyland, men på senare dagar har jag blivit mer om mer intresserad av Lådbilslandet. Jag har ännu barnasinnet kvar och älskar alla platser där man kan umgås med familjen på ett enkelt och kravlöst sätt. Lådbilslandet låter därför som en mycket lockande och spännande plats, dessutom behöver jag inte lämna landet för att besöka det. Tyvärr är väl ekonomin inte alltid den bästa men efter tips från vänner, plus att det är många människor som använder sig av snabba lån för att kunna uppfylla sina drömmar, gör att jag funderar starkt på att ansöka om ett mindre lån för att kunna bege mig dit. Öland har så många andra vackra platser som jag skulle vilja besöka och då kan man slå två flugor i en smäll. Man lever bara en gång!

Semester på Öland med hjälp av lån

Man har alltid något att göra

to doKommer ni ihåg när man var tonåring och barn och man hade tråkigt och inte visste vad man skulle ta sig till? Det händer ta mig tusan aldrig längre, i alla fall inte i mitt liv.

Kanske är lite negativ, men det hade varit så himla skönt att ha en helg utan en massa grejer som måste göras. Att bara kunna ta dagen som den kommer.

Så dagens projekt består i att skyffla undan den nya snön som kom, beställa ny generator till bilen, sätta upp lite lister i vårt sovrum som jag väntat med på tok för länge och sedan blir det lite fixande i garaget.

Låter inte så mycket nu när jag skriver ner det men tar längre tid än jag oftast räknar med.

Men tänker i alla fall ta mig en kopp kaffe till här nu innan jag sätter igång, det är ju ändå lördag så lite långsamt för man jobba 😉