Kategoriarkiv: Egen tillverkning

Inspiration till Alla hjärtans dag

Tror jag har hittat den perfekta Alla hjärtans dagspresenten till frugan. Vad tror ni om detta hjärtat? Jag ska göra det själv alltså, och ha en annan text på. Vet ännu inte vad jag ska skriva på det, men har ju lite tid på mig att komma på det.

Trähjärta

Och sedan kan vi dricka någon god champagnedrink på kvällen och äta någon god ostbricka eller liknande. Lagom romantiskt och avslappnat eller hur?

Annorlunda lösning

Har under ett par veckor hjälpt grannen att göra en lite annorlunda lösning för hennes dotter i sovrummet. Dottern har ett rätt litet sovrum så vi har helt enkelt öppnat upp väggen lite och byggt in sängen i väggen. Det var en gammal gånggarderob under snedtaket på deras hus som de inte utnyttjade optimalt.

Så vi har helt enkelt öppnat upp väggen och byggt in sängen så dottern får mer golvyta. Jag är väldigt nöjd och under madrassen har vi gjort möjlighet för förvaring.

Sedan kan jag inte ta åt mig äran av möbleringen och inredningen. Jag har snickrat och målat men allt mjukt köpte hon på ikea.

säng

Stolen är klar

Då var sonens stol äntligen klar då.

Tänkte det kunde vara kul för honom att han en ”lagom” stol som han ska sitta i ute på altanen eller framför tv:n om han vill. Sedan när han blir för stor för den så funkar det ju att ställa krukor eller stora ljusstakar på eller något annat och använda den som dekoration istället.

Byggde in en liten låda bara för att, det kan liksom aldrig bli för mycket förvaringsmöjligheter eller hur? 😉

stol